Як фарбувати брови фарбою
Виразні бровние дуги правильної форми надають погляду глибину, а образу яскравість. Кожен салон краси пропонує послуги…
Про те, що таке біотатуаж сьогодні чули багато - це фарбування брів з використанням натурального барвника, хни. Особливість процедури в тому, що тримається фарбування всього 4-5 тижнів, а проводити його, при певній вправності, можна самостійно в домашніх умовах.
Біотатуаж брів хною: відгуки, скільки тримається і інші важливі моменти з приводу такого нанесення фарби розглянемо в цьому матеріалі. Брови ниточкою більше не в моді, ця частина обличчя знову стає яскравою і помітною, особливо цінується ефект натуральності. Зі стандартним татуажем такого ефекту досить складно досягти, а ось біотатуаж тут буде відмінним помічником.
Фарбування брів хною
Біотатуаж брів хною, скільки тримається, судячи з відгуків, визначається індивідуально. Але, більшість дівчат говорить про 4-5 тиждень, хоча, якщо хна наносилася самостійно і трималася на волосках недовго, то ефект може триматися і всього 2-3 тижні. Тут вже потрібно вибирати, що підходить саме вам - часта зміна або ж сталість.
Біотатуаж робиться гранично просто - потрібно личити відповідний відтінок хни, а потім нанести розведений водою порошок на область брів. За допомогою такого фарбування підкреслюється натуральна форма брів і коригується їх колір.
Підготовка до процедури полягає в тому, що потрібно очистити шкіру, на яку буде наноситися фарба. Для цього використовується спирт або інші косметичні засоби для знежирення поверхні. Шкіра після обробки повинна бути абсолютно сухою.
Фарбувати брови хною можна в різні кольори, тут весь спектр від мідного рудого до насиченого коричневого. Важливо зрозуміти, який відтінок потрібно саме вам і правильно його підібрати.
Перед тим, як наносити хну на брови, потрібно визначитися з їх кінцевою формою. Рекомендується спочатку форму промальовувати, а потім вже по ній наносити фарбу.
Що стосується самого процесу фарбування, то тут все простіше-простого. У зазначених на упаковці пропорціях хну розвести з водою, а потім з використанням спеціального пензлика нанести на брови по виділеним заздалегідь лініях.
Щоб шкіра і волоски брів забарвилася, потрібно почекати близько години. Якщо хочеться зробити бровки світлого відтінку, то досить буде 40 хвилин.
Видалити залишки хни можна звичайною проточною водою.
Біотатуаж брів хною: відгуки, скільки тримається залежить від того, як довго тримати фарбу на бровах. Але цей час все одно знаходиться в межах 40 хвилин (для світлих відтінків) - 60 хвилин для темних відтінків. Рецепт відмінною домашньої маски для обличчя з крохмалем.
Багато фахівців підкреслюють, що основний плюс біотатуаж брів в тому, що хна є натуральним продуктом. Так що, її застосування, на відміну від хімічних барвників, які не завдає волосках шкоди. Більш того, хна укріплює волосяний фолікул. Однак пам`ятайте, що можлива індивідуальна непереносимість цього кошти. Щоб перевірити себе на таку реакцію, невелика кількість розчину до забарвлення нанести на зап`ясті і почекати 30 хвилин, подивитися, як відреагує шкіра.
Видалити хну, якщо результат не сподобається, можна швидко і легко. Невдалий результат просто протягом кількох тижнів змиється сам.
Використання хни як натурального інгредієнта абсолютно безпечно для здоров`я, для волосся і для шкіри.
Пофарбовані в такий спосіб бровки виглядають привабливо, натурально і природно.
Не потрібно спеціально доглядати за бровами - після фарбування на кілька тижнів можна взагалі забути про цей етап догляду за обличчям.
Що ж стосується недоліків біотатужа брів, то, судячи з відгуків, тільки скільки тримається він не радує деяких дам. Зокрема, ефект не тримається протягом декількох років, як після традиційного татуажу, а залишається тільки на п`ять тижнів максимум.
Біотатуаж брів хною: відгуки
«Нещодавно я пофарбувалася в темний колір і мої брови стали помітно програвати на тлі темного волосся. Батьки не дозволяють робити татуаж, тому, я вирішила сама пофарбувати брови хною, щоб не робити це кожен день олівцем. Результат сподобається, я все з першого разу зробила сама і вийшло відмінно. Бровки виглядають натурально і красиво ».
«Біотатуаж я стала робити після перманентного макіяжу. Скажу чесно, що основний недолік класичного татуажу - це його довговічність. За кілька років мода на брови змінюється, повірте. Фарбування хною дозволяє насолоджуватися результатом тільки протягом місяця, а потім, в разі потреби, повністю міняти свій стиль ».
«Брови у мене від юнацтва залишають бажати кращого. Раніше, коли була модна на тонкі бровки, мені залишалося тільки їх вискубувати і проблем не було. Але сьогодні, щоб залишатися стильною жінкою, брови повинні бути пишними і натуральними. Спочатку я хотіла зробити собі перманентний макіяж брів, але якось 2-3 роки з однією формою брів для мене багато. Вирішила просто пофарбувати бровки хною і залишилася абсолютно задоволена ».
Як видно з відгуків, для багатьох дам нетривалість біотатуаж є скоріше плюсом, ніж мінусом. І правда, можна змінювати форму і фасон брів, навіть їх колір щомісяця. При цьому, кожен день протягом місяця не потрібно підфарбовувати брови тінями і олівцями, переживати, що фарба зійде через погану погоду.
Біотатуаж брів хною: відгуки і скільки тримається, а також переваги і недоліки цієї процедури докладно розглянули в цьому матеріалі. Тепер можна сміливо приступати до того, щоб самостійно, недорого і корисно творити красу на своєму обличчі.
Виразні бровние дуги правильної форми надають погляду глибину, а образу яскравість. Кожен салон краси пропонує послуги…
Якщо Ви вирішили поліпшити свою форму брів і скористатися для цього процедурою татуажу, то краще за все вивчити відгуки…
Напрямок у сучасній косметології, є процедурою корекції брів за допомогою колірного методу, називається перманентним…
Легким рухом дивовижних брів можна виразити всю силу жіночої чарівності. Щоб кожен день виглядати чудово і при цьому не…
Відео: Реконструкція БРІВ і фарбування хноюКожній жінці хочеться, щоб краса (особливо, краса особи) зберігалася…
Відео: ЯК ПРАВИЛЬНО ФАРБУВАТИ БРОВИ РОБИМО БРОВИУ наш час будь-яка жінка може стати справжньою богинею, якщо, звичайно,…
Відео: Фарбування брів хною в домашніх умовахНе лякайтеся, якщо колір вам здасться надто насиченим, він стане більш…
Біотатуаж брів хною. Фото до і після процедуриЩо таке біотатуаж? Багато дівчат вже випробували на собі ефект після…
Сучасне життя диктуємо нам нові тренди не тільки в одязі, але і в красу і догляд за собою. Брови завжди були видатним…
зміст:1 Біотатуаж брів хною2 Як зробити біотатуаж брів будинку?3 Як доглядати за фарбованим бровами?Останні кілька…
Мода рухається вперед, деколи за нею дуже складно наздогнати. Дуже популярно зараз робити біотатуаж брів, це така…
Жінка будь-якого віку не забуває стежити за своїм зовнішнім виглядом, а очі - це найяскравіша і головна частина особи.…
Відео: Хна Моран фото до і післяВ останні роки мода на пишні і яскраві брови знову повертається. Тому, жінки…
На сьогоднішній день популярна природність, особливо це стосується макіяжу. Основна частина особи, яка найбільше…
Відео: Хна для брів. Фарбування брів хною: плюси і мінуси хни для брів. Тетяна ЗолоташкоЗасіб для фарбування брів…
Відео: Як освітлити брови? Ксюша Туманова Жінка завжди повинна виглядати привабливо і чарівно, адже від того, яка її…
Відео: Withering ERRORS IN skin careЯкі головні помилки ми робимо в догляді за бровами: поради стилістівБрови потрібні…
Брови - акцент на обличчі, вважають візажисти. Красиві доглянуті брови роблять ваше обличчя більш виразним,…
Кожна представниця прекрасної статі знає, що можна вийти на вулицю без яскравої помади, лялькових вій або скульптування…
Відео: Фарбування брів в домашніх умовах / проф. фарба REFECTOCILЧіткі і красиво окреслені брови доповнять образ…
Відео: Як пофарбувати брови хною (біотатуаж) в домашніх умовахБагато модниць задаються питанням «як пофарбувати…