7 Способів прибрати волосся на обличчі
Поява темних вусів над верхньою губою, щетинки на підборідді або темного пуху на щоках здатне добре зіпсувати настрій.…
Жінки давно визнали, що зайва рослинність на тілі не прикрашає. А тому, вишукують все нові і нові способи боротьби з волосками. Серед них - креми, лосьйони, бритва, епілятори різних моделей, салонні послуги, всі засоби хороші! Але як часто доводиться чути слова «епіляція» і «депіляція», як синоніми. Але ж між ними є істотна різниця! Важливо розуміти, що таке епілятор і депілятор, відмінності між ними принципові.
Перш за все, варто зрозуміти для себе відмінності між процесом епіляції і депіляції.
Різниця між приладом депілятором очевидна, але якщо другий спосіб має настільки явні переваги, то чому прекрасна стать досі не відмовився від депіляції? Однозначної відповіді немає, оскільки, кожен спосіб об`єднує різні засоби.
Депілятори бувають різними.
Чим відрізняється епілятор від депилятора? Тим, що він впливає глибше і ефект зберігається в рази довше.
Христина, 26 років: «Я вже кілька років користуюся електричним депілятором. Вибрала модель по інтернету і не шкодую! Хоча і читала про депілятор відгуки незадоволених панянок, мені подобається. Волосся світле, салонні процедури не приносять бажаного ефекту, потрібно багато разів відвідувати майстра, а це все гроші. І гроші чималі. Мені вдається домогтися гладкої шкіри і в домашніх умовах. На відміну від жінок з темним волоссям, у мене «щетина» відростають волосків, хоч я знаю, і я від них відразу позбавляються »
Інга, 32 роки: «Я довіряю тільки майстру в салоні. Вважаю, що ні воском, ні кремами не доб`єшся такого ефекту. Лазерна епіляція - справа надійна. Почитайте відгуки про епілятор, підберіть салон, якому можна довіряти. Ніякого болю, лежиш, майстер чаклує над тобою. А в результаті не потрібно замислюватися, чи не відросло чи що-небудь непотрібне, на пляжі і в басейні відчуваю себе спокійно і комфортно »
Який спосіб боротьби із зайвою рослинністю вибирати - кожен вирішує для себе. Якщо є можливість, то варто порадитися з косметологом, послухати думку професіонала. Порахуйте на дозвіллі, в яку ціну обходяться кошти для депіляції і чи не вигідніше буде відкласти грошей на відвідування салону. Втім, неважливо, як жінка підтримує форму, головне, щоб вона не забувала це робити.
Поява темних вусів над верхньою губою, щетинки на підборідді або темного пуху на щоках здатне добре зіпсувати настрій.…
Ми прекрасно знаємо, що ідеалу краси не існує, проте все своє життя до цього прагнемо. Домогтися досконалості свого…
У всі часи люди мріяли бути привабливими, прагнули до досконалості тіла, шукали способи зробити шкіру бездоганно…
Проблему небажаного волосся на тілі можна легко вирішити. Епіляція зони бікіні, ніг і ділянок шкіри під руками…
Важко знайти жінку, яка не прагне стати володаркою ідеально гладкої шкіри. Але на шляху до цієї мети ми часто…
Епіляція воском або, як її ще називають, ваксинг - одна з найпопулярніших і ефективних процедур видалення небажаного…
У нинішній час биоепиляция - це найбільш популярний і доступний спосіб депіляції. Перед тим як розбиратися в тонкощах…
Відео: Безболісна воскова інтимна депіляція будинкуЖінки йдуть на всілякі хитрощі заради того, щоб видалити волосся з…
Якщо ви хочете видалити небажане волосся, то ви можете скористатися одним з нижчеописаних способів.види депіляції,…
У прагненні стати ще красивіше жінки не постоять за ціною: якщо буде потрібно, то будуть терпіти біль, дискомфорт, але…
Нехай дорога до шовковисто-гладкою шкірі проходить через терни - результат вартий того. З численних способів позбутися…
В даний час існує маса способів позбутися небажаного волосся на тілі. І все частіше можна почути такі терміни, як…
Доглянуте тіло привертає до себе захоплені погляди оточуючих. А ось не видалені вчасно волосся на ногах і в зоні бікіні…
Вітаємо, красуні! А який ваш улюблений спосіб видалення небажаного волосся? Ділимося порадами в нашій гостьовій статті…
Тому як не будь-який спосіб видалення волосся підходить для тонкої шкіри в інтимній зоні, епіляція цієї зони повинна…
Відео: Відмінність фотоепіляції від лазерної епіляції. опис процедурВідео: Відмінність бандажної техніки шугаринга від…
Перед тим, як одягатися в стильний і відвертий купальник, зроби так, щоб шкіра в області бікіні була гладкою і…
Доглянутість жінки проявляється в усьому. Від акуратності в одязі до здоров`я зубів. Багатьох прихованих від сторонніх…
Биоепиляция - це відмінний спосіб догляду за ногами і ін. Частинами тіла, на яких росте волосся. Зазвичай під цим…
Жінки в усі часи прагнуть виглядати неповторно. Видалення зайвого волосся на тілі поступово набуває все більшої…
Доглянута зона бікіні - в наш час мрія не тільки всіх жінок, але і багатьох чоловіків. При цьому депіляція є однією з…