Все що ви хотіли знати про шампунях siberica (сіберіка), але не знали у кого запитати
На даний момент косметична лінія Natura Siberica (Натура Сіберіка) включає в себе близько 40 найменувань косметичних продуктів. У цей список входять засоби по догляду за шкірою обличчя, тіла, обличчя, рук, ніг. Але найпоширенішим і відомим продуктом є шампунь Натура Сіберіка. До складу шампунів і бальзамів Natura Siberica включені органічні екстракти, які отримали сертифікат якості ECOCERT (у французькому центрі, найбільшому в Європі), а також максимальну кількість натуральних екстрактів дикоростучих рослин Далекого Сходу і Сибіру.
Відгуки на просторах інтернету про ці шампунях зустрічаються найрізноманітніші, і погані і хороші. Негативні відгуки базуються в основному на те, що шампунь викликає алергію. Алергію можуть викликати саме натуральні компоненти, яких у складі даного засобу чимало. Тому завжди слід враховувати індивідуальну реакцію. Але більшість відгуків все-таки позитивні. Серія шампунів і бальзамів Natura Siberica не містить парабенів і лауретсульфат натрію, які часто є причиною подразнення шкіри голови і руйнують природний захист волоса.
Склад шампуню Natura Siberica
У різних видах шампуню може відрізнятися наявністю різних екстрактів:
вода;
органічний екстракт мильнянки: добре стимулює ріст волосся, регулює роботу сальних залоз, що не пересушує шкіру;
екстракт медунки: зміцнює коріння волосся, тим самим запобігаючи їх випадання;
екстракт кедрового стланика: містить велику кількість життєво важливих для структури волосся амінокислот, заспокоює шкіру голови, зміцнює волосся, сприяє поліпшенню кровопостачання;
екстракт череди: бореться з лупою і випаданням волосся, заспокоює роздратовану шкіру голови;
екстракт сибірського ірису: містить дубильні речовини, жирні олії, цінні органічні кислоти;
екстракт розторопші: є джерелом мікроелементів і антиоксидантів;
масло алтайської обліпихи: потужний антиоксидант, містить безліч вітамінів і жирних кислот;
бензиловий спирт (консервант, що міститься в ефірних маслах), бензойна кислота (консервант, який міститься в брусниці), Cl 75810 (харчовий барвник), ліналоол (віддушка з ефірних масел).
Користувалася наступними видами шампунів і бальзамів цієї марки: шампунь і бальзам для втомлених і ослабленого волосся "ЗАХИСТ І ЕНЕРГІЯ», шампунь для всіх типів волосся «ОБСЯГ ТА КОРИСТУВАННЯ». Залишилася на 100% задоволена. Вперше за довгий час у мене почали рости Пушкова волосся, маю на увазі, нове волосся. Вважаю, що кількість негативних відгуків пов`язано з неправильним підбором засобів за типом шкіри і волосся. Шампуні з вмістом СЛС активно чистять і висушують шкірний покрив. Причому шкіра голови після миття стає настільки сухий, що сальні залози змушені виділяти достатню кількість секреції, щоб зволожити шкіру голови. А насправді волосся зовсім не є жирними. Це просто означає, що можна брати шампунь для нормального волосся. Я так і зробила і результатом задоволена.
Начиталася відгуків і вирішила купити шампунь «Обсяг і догляд» для всіх типів волосся. В принципі, волосся у мене в досить хорошому стані, майже не січеться, м`які, але хочеться більше обсягу. Шукала шампунь без СЛС, тому вважаю, що Натура Сіберіка - це відмінний шампунь, правда, краще його використовувати разом з бальзамом, бо при першому митті без бальзаму здалося, що волосся перетворилися в мочалку. Зате після бальзаму волосся ще пишніше і м`якше. Шампунь відмінно впорався з промиванням волосся після маски з реп`яхову олію. Хоч і користуюся ним всього тиждень, але волосся на гребінці стало набагато менше! Що стосується обсягу - грандіозної шапки волосся я не отримала, але втішало відсутність лупи і свербіння, що зустрічається у інших, хто користуються цим шампунчіком. За таку ціну, я вважаю, це приємне для використання засіб. Хотілося б сподіватися, що воно дійсно настільки натурально, як це заявлено.
Шампунь для втомлених і ослабленого волосся
Я дуже довго шукала хороший шампунь без SLES, дуже багато перепробувала і зупинилася на шампунях Натура Сіберіка. Асортимент шампунів Натура Сіберіка дуже широкий, я брала шампунь для втомлених і ослабленого волосся. Нагадаю, що ці шампуні не містять лауретсульфат натрію і парабени, які негативно впливають на стан шкіри голови і волосся. Також вони не містять продукти нафтохімії, штучні барвники, силікон. 95% інгредієнтів мають рослинне походження.
У шампуню приємний аромат, він добре очищає волосся і шкіру голови, прекрасно піниться. Це дуже важливий показник, оскільки інші, шампуні без SLES, які я пробувала, хорошим піноутворенням не відрізнялися. Після цього шампуню волосся здається доглянутими і більш пишними.
У цей шампунь я просто закохалася! У мене він для втомлених і ослабленого волосся. Чудово милиться (піна рясна), добре промиває волосся, робить їх більш живими. Теж читала у відгуках, що після нього швидко забруднюються волосся, доводиться мити їх через день. Але я завжди мою через день, будь-яким шампунем, так що недоліку в цьому не побачила.
Шампунь для фарбованого волосся
Пробувала майже все шампуні Natura Siberica. Найбільше сподобався той, що для забарвлених і пошкоджених волосся. Волосся після нього добре лежать, м`які і легко розчісується. А ось нейтральний шампунь просто огидний! Волосся після нього липкі, розчесати неможливо.
Випробувавши крем для рук Natura Siberica, який мене дуже порадував, вирішила спробувати і шампунь. Складно було вибрати серед усього розмаїття, руки взяли з написом «для фарбованого волосся». Нагадаю, що це органічна косметика російського виробництва, яка відповідає італійським стандартам ICEA, про що говорить наявність сертифіката на флаконі. Почнемо з флакона. Дуже приємний на вид, складно не звернути увагу. Кришка-дозатор дуже зручна, але шампунь занадто рідкий, по чуть-чуть не виливається, в загальному, економії ніякої. Розбавляти водою, як завжди, шампунь не потрібно. Багато пишуть, що Natura Siberica погано піниться. Ну, дивлячись з з чим порівнювати. По-моєму, піниться просто відмінно. Запах не особливо приємний, але і не відштовхуючий, квітковий аромат. Склад не може не радувати, все-таки це сертифікована косметика, в ньому безліч різних екстрактів, олій. Але ось виходячи з напису «Aqua with infusions of: і далі великий перелік екстрактів органічних трав і квітів» виходить, що це водний настій або домішка цих екстрактів, значить, їх тут зовсім мізерна кількість. Волосся шампунь промиває добре, змивається теж добре. Голова залишається чистою досить довго. Але ось обіцяного блиску я не побачила, навіть навпаки, волосся начебто стали більш тьмяні.
Вибираючи шампунь або бальзам ви не знаєте якої марки віддати свою перевагу, безсумнівно одним з кращих брендів вважається «Сіберіка», з відгуками можна ознайомитися в цієї публікації.
Де можна купити косметику GRS, що вона випускає і яка її ціна розповімо в цій темі.
Косметика номер один по омолодженню шкіри вважається «Клінік», а що вона виробляє і які відгуки про неї дізнаємося тут.
Користуюся Natura Siberica давно, як-то так випадково вийшла на нього. Але користуюся тільки шампунем для фарбованого волосся. Часто пишуть, що волосся після Natura Siberica швидко брудняться і жирніє, так ось, у мене після шампуню і бальзаму для сухого волосся те ж саме, на другий день бурульки просто. І ще якийсь брала, той же ефект. А ось після шампуню для фарбованого волосся - немає, все нормально. Волосся, до слова, я фарбую хною без всяких добавок.
Шампунь для жирного волосся
Оцінку шампуню і бальзаму для жирного волосся Natura Siberica я ставлю хорошу. Склад у нього натуральний, але довгий, що мені не дуже подобається, я сумніваюся в необхідності заважати все підряд. Але ефект непоганий: піниться добре, додає об`єм волоссю, чудес не творить, волосся на третій день брудні, але для мого волосся це нормальний стан. Подобається ненав`язливий нехімічної запах, який на сухому волоссі майже невловимий. Невеликий мінус те, що волосся електризується трохи більше, ніж зазвичай, але з цим справляється бальзам. Бальзам сподобався трохи менше, ніж шампунь. Він не сертифікований і не зовсім натуральний, запах набагато сильніше, змиваю його довго. Якщо у шампуню натуральний і приємний запах, то у бальзаму запах недорогого парфуму. Навіть викликає асоціацію з освіжувачі повітря. З функцією бальзаму продукт впорався нормально: волосся блищать, легко розчісується, не електризується. Дівчатам, у яких шкіра голови жирна, а саме волосся сухе і ламке, раджу підбирати до цього шампуню інший бальзам.