Ялицеве масло - чарівний засіб для вирішення багатьох проблем
Ефірна олія - багатьом відоме чудовий засіб, що використовується в медицині, ароматерапії, косметології. Існує багато…
Олія розторопші є одним з найкращих масел, за своїми корисними властивостями воно дійсно безцінна.
Масло видобувається традиційним способом холодного преса, такий спосіб дозволяє зберегти всі найкорисніші якості цієї рослини.
Відомо що масло розторопші в своєму складі містить безліч різних вітамінів: А, Б і Е, але найголовніше, масло містить такий цінний компонент, як силімарин.
силімарин - це компонент, який відноситься до групи гепатопротекторів, він перешкоджає проникненню в клітини печінки різного роду отрут і токсичних речовин. Більш того, за допомогою даного компонента можна не тільки запобігти шкоді від токсичних речовин, але і відновити пошкоджені клітини печінки.
За рахунок корисних полівітамінів, поліненасичених жирів, а також за допомогою силімарину, масло розторопші благотворно впливає не тільки на функції печінки, а й на весь шлунково-кишковий тракт в цілому.
Варто відзначити, що масло розторопші застосовується і при інших захворюваннях. Олія розторопші широко відомо такими корисними властивостями, як иммуномодулирующее, ранозагоювальну, бактерицидну, протизапальну, знеболюючу, жовчогінну та протиалергічну.
Олія розторопші застосовується в косметології, так як має в своїй структурі компоненти, здатні благотворно впливати на шкіру обличчя, рук, зони декольте. Олія розторопші має ліфтинговий ефектом, вирівнює колір обличчя, оновлює клітини шкіри, робить шкіру гладкою.
Більш того, масло розторопші впливає на підшкірно-жировий шар тканини, зменшуючи ознаки целюліту.
Широко відомо застосування олії розторопші при масажі: Досить додати масло в основне, масажне масло, натерти їм спину і опрацьовувати ділянку за ділянкою.
Так як масло розторопші підсилює мікроциркуляцію шкіри голови, це сприяє швидкому і правильному росту волосся, звичайно, волосся не виростуть за лічені секунди на кілька сантиметрів відразу, але зате помітно прискориться природний ріст волосся.
Для того щоб застосовувати масло в косметології, необхідно додавати його в різні косметичні засоби: креми, тоніки, лосьйони, молочко, муси.
Олена
Застосовую масло розторопші, воно не дуже дорого коштує, кожен може собі дозволити його купити. Купувала масло спеціально для волосся, вони у мене дуже рідкісні і часто випадають, після місячного курсу застосування помітила різницю, волосся дійсно стали гущі, хоч і ненабагато, але для мене і це вже маленька перемога, я їх такими і не бачила ніколи.
Юлія
Коли я лежала в гастроентерологічному відділенні, мій лікар крім інших ліків, виписав масло розторопші. Мені допомогло, шлунок швидко відновився.
Аркадій
У мене гепатит В і з моїм захворюванням дуже важко жити і будувати сім`ю, тому що печінка хвора. Я постійно відчував слабкість, апетиту зовсім не було, часто хотілося спати. Одного разу я зустрів на вулиці одного і розповів йому про свою недугу, він порадив мені спробувати масло розторопші, я не повірив і забув за цю розмову. На прийомі у лікаря я знову почув про це маслі. Вирішив що куплю, і купив. Ось, приймаю його вже третій місяць, результат є: апетит з`явився, слабкості менше стало. Але приймати тільки масло розторопші я б нікому не радив, потрібно ще лікується таблетками, які прописав вам лікар.
Олія розторопші - це природний лікар. Воно допоможе зберегти здоров`я, зміцнити і відновити його при необхідності. Користуйтеся дарами природи! Будьте здорові і щасливі!
Ефірна олія - багатьом відоме чудовий засіб, що використовується в медицині, ароматерапії, косметології. Існує багато…
Шрот з розторопші - це перемелені в муку насіння рослини. Вам напевно вже відомі корисні властивості цього унікального…
Природа надає людині можливість використовувати практично всі її дари безоплатно. В першу чергу це стосується…
Расторопшу природа нагородила унікальним набором вітамінів і мікроелементів, завдяки чому масло її насіння входить до…
Олія розторопші - це одне з найбільш підходящих засобів, за допомогою яких можна покращувати свій зовнішній вигляд. Ця…
Часто на пустирях і вздовж доріг можна зустріти симпатичне потужна рослина з пухнастими ліловими або рожевими квітками…
Масло з насіння арганії вважається самим рідкісним масляним екстрактом на планеті. Виростає ця рослина в напівпустелях,…
Останнім часом широкого поширення набуло гарбузова олія, все кругом тільки й говорять про його чудодійні властивості. У…
Згадка про кунжутному маслі можна часто зустріти в Аюрведе. Там про нього йдеться як про «заспокійливому»,…
Нерафінована, що отримується із зародків пшениці масло є джерелом великої кількості вітаміну Е. Саме тому масло…
Лаванда - відома середземноморська культура. Неповторне рослина, що утворить куртини і володіє вишуканим ароматом,…
Сучасне життя і її рітмнакладивают на людину свій відбиток буквально у всьому, але підсиленим ефектом у стан здоров`я.…
Цілющі властивості чайного дерева були відкриті ще в стародавні часи. Спочатку його використовували в якості…
Амарант - однорічна рослина, яка здатна вирости до 3-4 м у висоту. На самій рослині знаходиться велика кількість…
Кухня сироїдів не обходиться без жирів рослинного походження, в цій якості вживаються рослинні олії холодного віджиму.…
Відео: Краплі Cirrofoll для печінки купитиШвидкий ритм сучасного життя, приготування їжі з напівфабрикатів, а також…
Якщо у вас жирна шкіра обличчя, схильна до появи вугрів і чорних крапок, використовуйте масло розмарину. Змішайте 3…
Багато з нас на своїй присадибній ділянці ведуть активну боротьбу з бур`янами. Одним з них є рослина з колючками і…
Відео: Застосування розторопші для лікування печінкиРецепти народної медицини випробувані століттями. Дія деяких з них…
Використовувати насіння розторопші в медичних цілях люди почали дуже давно. Розторопша, або як ми більше звикли…
Багато людей не з чуток знайомі з порушеннями роботи печінки. У такій ситуації більшість вдається до допомоги…