Що робити і чого не робити, щоб шкіра була здоровою
Здоров`я шкіри залежить не тільки від мила, яким ви користуєтеся. Те, що ви їсте, чи займаєтеся спортом, часто чи…
Здоров`я шкіри залежить не тільки від мила, яким ви користуєтеся. Те, що ви їсте, чи займаєтеся спортом, часто чи…
За даними Всесвітньої Організації Здоров`я кожні 6,5 секунд в світі від куріння помирає одна людина. Щорічно тютюн…
Про шкоду куріння ми все чуємо з самого дитинства. Проте статистика невтішна: кількість людей, що палять зростає з…
Іноді, завагітнівши, жінка стикається з проблемою збереження плоду, і досить часто лікарі призначають препарат…
Про шкоду куріння написано чимало - тут немає сенсу щось доводити і доводити. Як відомо, особливо сильно позначаються…
Відео: Перші пологи після 30. "Ти перш за все" Частина 1Моя чудова вагітність була несподіваною, але…
Відео: How to lose weight fast at home without dieting. Water with lemon for weight loss for the weekЧесно зізнаюся,…
Шкідливі звички сьогодні не в моді, а тому все більше і більше людей намагаються повернутися до здорового способу…
Куріння - глобальна проблема сучасного суспільства. Про це відомо і дорослим, і дітям. Тим не менше, більшість з нас…
Спори про шкоду куріння при грудному вигодовуванні з`явилися давно. За статистичними даними Всесвітньої організації…
Коли любов переповнює серце, хочеться співати і сміятися, але дуже важко підібрати ті самі слова, щоб описати її силу.…
Часом для того, щоб висловити свої почуття коханій людині, власних слів не вистачає. Хочеться зробити це якось…
Любовь с первого взгляда, що це? Казка з любовних романів або це реально може статися з кожним. Є кілька теорій того як…
Відео: Як Кинути Куріть.10 простих порад - How To Quit Smoking.10 simple tips.Всі ми знаємо про шкоду куріння, і як…
Головне питання: не як кинути курити, а що не закурити знову. Досить часта історія: кидаємо кожен день, кожну годину,…
Кинути палити дуже важко - так говорять всі, хто коли-небудь пробував це зробити. Але з появою електронних сигарет…
Відео: Якщо дитина почала курити ...Для будь-якої мами її чадо залишається маленьким і в 30 років. Намагаючись вплинути…
Перед тим, як купувати електронну сигарету майже у кожного курця в голові виникає питання: а чи можна за допомогою…
Відео: Абетка. Вчимо російський алфавіт для самих маленьких. Для дітей 3-6 років.Курці живуть на шість років менше У…
Цю пару звела Доля, інакше і не скажеш. У їхніх стосунках я бачила багато: любов, сарказм, теплоту, втома,…
Олеся і Сергій разом уже багато років. За цей час чого тільки не відбувалося в їхньому житті, але найголовніше втілення…