Ароматерапія для краси, затишку і здоров`я
Ще з давніх часів, сама Клеопатра, знала чудодійну силу ароматичних ефірних масел. Вже тоді вони допомагали жінкам…
Захищаючи своє здоров`я, людина завжди звертався за допомогою до своїх зеленим друзям - рослинам.
Саме рослини, перетворюючи за допомогою сонячно світла воду і вуглекислий газ в кисень і поживні речовини, служать основою життя на землі. Фітотерапія - так називається наука про застосування рослинних препаратів у медицині. Лікувальну ароматерапію можна розглядати як частину фітотерапії, присвячену дослідженню способів застосування летких ароматних речовин для поліпшення здоров`я людини. Ефірні масла - один з видів цих речовин - не у всіх рослин накопичується однаково. Деякі дерева, наприклад пальми, майже позбавлені ефірних масел. А ось трав`янисті рослини з родин ясноткові, астрові, селерові, дерева з родин миртові, хвойні, цитрусові - дуже багаті ефірними маслами. Зміст ефірних масел в рослинах коливається в широких межах = від тисячних часток до 20-30%! Людина навчилася отримувати ці запашні речовини, освоїв найбільш ефективні і безпечні методи їх застосування.
Ще з давніх часів, сама Клеопатра, знала чудодійну силу ароматичних ефірних масел. Вже тоді вони допомагали жінкам…
Відео: Ароматерапія для душі і тіла / Вплив ароматерапії на мене Silena Sway Чудо ароматерапії відомо з давніх…
Ароматерапія, або лікування натуральними ефірними маслами здавна служить людині для лікування багатьох недуг. Цей вид…
Відео: Масла для засмаги: натуральний засіб для засмаги, рослинні маслаВзимку всі люди в північних широтах в тій чи…
Відео: Мандарини не тільки для насолоди, а й для лікування!Б. П.Токін, відкривач фітонцидів, вважав, що ефірні масла…
Відео: Цітронелла Магія ефірних маселХоча цитронелла є однією з найбільш вживаних трав для ароматерапії, у нас в країні…
Відео: Ефірні олії. АроматерапіяАроматичний масаж і запашні ванни, аромакурильниці і подушечки-саше, сухі букети для…
Відео: Як визначити якість ефірних маселЩе зовсім недавно наш вибір ефірних масел був дуже обмежений - лаванда і…
На відміну від багатьох інших ароматичних продуктів, ефірні масла - найбільш концентрована форма зберігання летких…
Відео: МИЛО СВОЇМИ РУКАМИЕфірні масла в чистому вигляді мають дуже високу концентрацію - адже кожна крапля відповідає…
Популярність ароматерапії, як способу підвищити захисні сили організму, в першу чергу пов`язана з тим, що це шлях до…
На початку XX століття один французький хімік, займаючись дослідженнями в своїй лабораторії, отримав серйозні опіки…
Поети дали запахів своє романтичне визначення - летючі чарівники. Чому ж чарівники? Та тому, що магічні властивості…
Люди здавна користувалися ефірними маслами в різних цілях: під час обрядів в церкві, на різних світських заходах, як…
Відео: Ефірна олія чайного дерева рецепт для волоссяантисептики природного походження з числа ефірних масел і летючих…
Відео: ефіреие масла для жіночого здоров`я і красиДуже цікавий сам процес виділення ароматних ефірних масел та інших…
Відео: ПРАВИЛА ЗБЕРІГАННЯ ефірних масел | ESSENATAЕфірні масла містять не тільки дуже летючі, але також і вельми…
Вибираючи ту чи іншу масло для масажу, ванни, догляду за тілом і волоссям, та інших потреб, ви будете краще…
Для того, щоб приступити до практичного застосування ароматерапії, потрібно керуватися основними правилами безпеки.…
Відео: Гід по ефірним оліям [Шпильки | Жіночий журнал]Ароматологія - активно розвивається сьогодні наука про запахи і…
Відео: ідеальні аромати для офісу, роботи, навчанняОбстановка на роботі не завжди сприятлива - адже це місце, де людина…