Лікування талою водою
«f-Journal.Ru »рекомендує вживати талу воду для профілактики і лікування багатьох захворювань, а також…
Про користь води для здоров`я пишуть і говорять дуже багато. Але багато людей взагалі не п`ють воду або четверте, не випивають свою норму, а значить, не розуміють важливість води для здоров`я. Вони пояснюють це тим, що не люблять воду, їм не хочеться пити т.д.
Всі живі істоти на землі п`ють тільки воду: і рослини, і тварини. Адже ми не даємо своїм кішкам каву, не наливаємо в акваріум чай, не поливаємо кімнатні квіти лимонадом. Зате самі намагаємося замінити воду іншими напоями: чаєм, кавою, лимонадом, соком, молоком. У своє тіло ми заливаємо рідини, які зі здоров`ям несумісні. Ми п`ємо все що завгодно, але тільки не воду. Але чому?
Ми хочемо бути здоровими, залишатися якомога довше молодими, бадьорими і енергійними, але при цьому забуваємо про головні принципи збереження здоров`я. Ми забули, що на 70% складаємося з води, а деякі органи ще більше: очі - на 95%, легені - на 86%, нирки - на 83%, мозок - на 82%, серце - на 75%.
Всі хвороби пов`язані з порушенням водного балансу, неправильним харчуванням і отруєнням. Зневоднення призводить до згущення крові, а це прямий шлях до серцево-судинних, онкологічних захворювань, цукрового діабету. Густа кров - це закислення, порушення pH, що створює сприятливе середовище для хвороботворних організмів. У кислому середовищі їм добре і комфортно. В результаті людина хворіє, старіє, втрачає сили.
Закислення, спровоковане зневодненням, призводить до підвищення вмісту цукру в крові, збільшення холестерину, артеріального тиску, до набору ваги і розвитку безлічі хвороб. Так, протягом деякого часу організм сам справляється з нестачею води. Але приходить момент, коли хвороба стає сильнішою, і настає повний дисбаланс. Ми п`ємо мало води, розпізнаючи сигнал спраги як бажання поїсти. В результаті отримуємо переїдання.
Науково доведено, що як тільки людина починає пити достатню кількість води протягом декількох тижнів, у нього зменшується% жиру в організмі. Але як тільки він перестає пити воду, жир дуже швидко повертається на своє місце. Тільки вода може регулювати ці процеси.
Жіноче здоров`я - Це, перш за все, зволоження. Суха шкіра, нездорові волосся, депресія, запори та інші проблеми в роботі шлунково-кишкового тракту, біль в суглобах, сухість у роті, погіршення зору, млявість, сонливість, запаморочення, хронічна втома, головний біль, гормональний дисбаланс, передчасне старіння - всі ці і багато інших проблем зі здоров`ям так чи інакше пов`язані з неправильним водним режимом.
Зволожуючі засоби дають миттєвий ефект. Жоден дорогий крем не здатний зволожити шкіру зсередини і напоїти клітини. Проносні викликають звикання. Настає момент, коли людина без них просто не може. Ліки ще більше закісляет організм, виводять з ладу печінку і нирки, призводять до дисбактеріозу. В результаті ми отримуємо висипання на шкірі, алергії, застуду. Виходить якийсь лабіринт, з якого людина не може знайти вихід. Люди шукають еліксир молодості і ліки від усіх хвороб, але навіть не здогадуються, що всі свої проблеми зі здоров`ям вони можуть вирішити за допомогою води.
Вода - це порятунок від усіх недуг. Як тільки людина починає пити свою норму води, всі проблеми безслідно зникають. Звичайно, швидкість одужання залежить від занедбаності того чи іншого стану. Але все ж, це працює безвідмовно. Уявіть собі, вже через місяць життя людини змінюється: проходить хронічна втома, головний біль, налагоджується тиск, травлення, сон, зникає хрускіт в суглобах, йде зайва вага, з`являється більше сил і енергії.
Визначити свою щоденну потребу в воді дуже легко. Для цього потрібно всього лише знати свою вагу. На 1 кг ваги в організм має надходити від 30 до 40 мл води щодня. Наприклад, якщо ви важите 55 кг, то ваша добова норма становить: 55 30 = 1650 мл-55 40 = 2200 мл. Це означає, що 1,65 л - це святе, а якщо зможете випивати 2 л - будете ще здоровіше і стрункішою.
Воду потрібно цінувати і берегти. Уже зараз в світі катастрофічно не вистачає питної води. Вода - це найбільше багатство, яке у нас є. Адже ніщо і ніколи не замінить нам воду.
Здоров`я починається з води. Вода очищає, живить, захищає. Вода несе молодість і довголіття, дарує здоров`я і гарний настрій. Хіба цього мало, щоб почати пити воду вже сьогодні?
Вода грає дуже важливу роль в збереженні жіночого здоров`я, молодості і краси. Дотримання водного режиму - це красива, пружна шкіра, здорове волосся і нігті, гарний настрій, струнка фігура, сильний імунітет. Значення води для здоров`я неможливо переоцінити. Пийте воду і будьте щасливі!
«f-Journal.Ru »рекомендує вживати талу воду для профілактики і лікування багатьох захворювань, а також…
Ви знали, що вода з лимоном для схуднення може легко позбавити вас від зайвих кг.? Лимон - це дуже корисний цитрусовий…
У народній медицині тала вода використовується дуже давно. У північних районах нашої країни взимку раніше…
Унікальні властивості структурованої води відомо вже давно. f-Journal.Ru рекомендує талу воду як відмінний засіб для…
Відео: Побутові фільтри - питна вода і здоров`я людини, вимоги до якості води, її жорсткості.Вода не містить в собі ні…
Саме вода дарує життя всьому живому на планеті. Сьогодні ні для кого не секрет, що людський організм на 70% складається…
Що може краще, ніж вода задовольнити потребу організму в рідині? І дійсно, вода - це не тільки джерело всього живого на…
вода - це джерело життя на землі, а також джерело нашого здоров`я. Кожен день нам потрібно випивати певну кількість…
Наш організм складається з води майже на 82%. У воді, яка в нас є, містяться і мінеральні речовини, і солі. За своїм…
Відео: Як очистити воду з крана в домашніх умовах без фільтраПити воду необхідно. Але яку воду краще пити? Почнемо з…
Відео: Це факт! Чому не можна кип`ятити воду двічі?Вода - одне з найбільш унікальних речовин в природі. Вона необхідна…
Відео: Як пити воду, щоб схуднути. Скільки пити води. Олена Чудіновабагато люди недооцінюють значення води для свого…
Десять причин напитися ...Якщо ви вирішили, що наш з вами розмову сьогодні піде про розпивання спиртних напоїв, то ви…
Відео: Чи шкідливо пити під час їжі? Порушення травлення. зниження кислотностіВідео: Why can not you drink water during…
Вода, чай, кава - вживаємо з користю для здоров`яКонтролюючи споживання води та інших напоїв, ми легше розлучаємося з…
Відео: Це цікаво: 9 причин чому потрібно пітьмного води кожен деньВода - джерело життя! Про це знають дорослі і діти,…
Вода - напій, подарований нам природою. Найприродніший і цінний для людського організму. Вона наповнює наш шлунок, при…
Відео: Вживання води під час прийому їжіНа перший погляд питання не здається серйозним. Ну що такого попити води під…
Про цілющі властивості води відомо багатьом. вода - Незамінне джерело життя для кожного з нас. Але вона буває різною:…
Вона наповнює життєвою енергією все живе, має величезну силу і в той же час таїть в собі нескінченність загадок, ще не…
Відео: Жива вода в домашніх умовах - джерело здоров`я. Фільтр для очистки води з водопроводу.Незважаючи на всю…