Молитва матрони московської про вагітність

Відео: для зачаття прекрасного дитя

Хоч би яким ні сучасним і освіченим людина, в той самий момент, коли лікарі вже не можуть допомогти, залишається лише одна надія - на диво. І це диво стає по-справжньому можливим завдяки молитві Матрони Московської!

Про матінці Матрони Московської

Хто була ця жінка, яку звели в лик святих? Чим допомагала вона людям?

Відео: мантра на вагітність

Матушка народилася в Тулі в 1881 році. Коли новонародженого немовляти хрестили, сталося диво. Над нею засяяла найлегша серпанок. В той момент священик, який здійснював обряд, вигукнув: «Сей немовля, свят буде!»



Матушка від народження була сліпа фізично, але обдарована зором духовним. Багатьом допомогла вона за своє життя, особливо жінкам, які не могли зачати. Матрона Московська повчала людям в самих різних ситуаціях. Навіть ті, хто ніколи не вірив в Бога, йшли потім до церкви.

Коли Матрони виповнилося 7 років, у неї відкрився дар передбачення і зцілення всяких хвороб.

Люди потягнулися до неї. Матрона ж проводила дуже багато часу в церкві. Хоч вона і була незряча, знала кожну ікону, що знаходиться в храмі. У будинку її був не один святий кут, а цілих три! Там стояли образу, вдень і вночі горіли лампадки.

Відео: Молитва під час пологів. Молитва Помічниця в пологах. Молитва при вагітності. Тест.

Навіть після смерті Матінки, люди продовжували їздити до неї на могилу. Жінки приїжджали і на колінах вимолювали у Матрони дитинку. Молитва про вагітність була не раз почута Матінкою і багатьом подарувала радість материнства!

Прохання до Матрони Московської про вагітність: молитви

https://love4ukr.ru/poradi-i-sekreti/17625-jak-vesti-sebe-v-cerkvi.html

Відео: Настрій на вагітність

Є кілька варіантів текстів молитов, з якими зверталися до Матінки жінки, охочі стати матерями.

  • О, блаженна мати Матрона, вислухай і прийми нині нас, грішних, що моляться до тебе, навикшая у всьому житті твоєму прііматі і вислушіваті всіх стражденних і скорботних з вірою і надією до твого заступництва і допомоги вдаються, швидке поможеніе і чудесне зцілення всім подаючи, та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, бентежним в многосуетном цім світі і ніде не знаходять розради і співчуття в скорботах душевних і допомоги в болезнех тілесних, зціли хвороби наша, визволи від спокус і мучительства диявольського пристрасно воює, допоможи донести життєвий свій Хрест , знести вся тяготи житія і не втратити в ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших зберегтися, надія і сподівання на Бога міцну имети і нелицемірну любов до ближніх, щоб допоможи нам відійду з житія цього досягнуто Царства Небесного з усіма угіддями Богу, прославляючи милосердя і доброту Отця Небесного, в Троїце славімаго: Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь.
  • О, блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю різні чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід іобстояній, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас і на віки віків. Амінь.
  • О, блаженна мати Матрона, до твого заступництва вдаємося і тобі слізно молимо. Яко імущу велие відвагу по Господу, пролий теплу молитву про Рабех твоїх, в скорботи дущевней перебувають і допомоги від тебе просять. Істинно бо слово Господнє: просіть і дається вам і паки: яко аще два від вас радилися, на землю про всяку річ, її ж аще просити, буде има від Отця Мого, іже на небесах. Почуй убовоздиханія наша і донеси до престолу Владична, і діжі ти предстоіші всми, яко багато може перед Богом молитва праведника. Та не до кінця забуде нас Господь, але дивиться більше з висоти небесні на скорботу рабів Своїх і плід лона на корисне дарує. Воістину, Богідете хощет, тако сотвори Господь Аврааму і Саррі, Захарії і Єлисаветі, Йоакима і Анни, з ним же молі. Тако І нехай Господь Бог і нам по милості своєї і невимовного чоловіколюбства. Нехай буде благословенне ім`я Господнє благословенне від нині і до віку. Амінь.
  • Про блаженна подвижниці Христового, мати наша Матрона! Припадаємо нині і вдаємося до твого заступництва, і смиренно просимо тя: многая скорботи і хвороби в житті своєї зазнала, зглянься й на наше скорботи і хвороби, фортеця бо наша оскуде в нас, не можемо ні подвиги творити, ні молитися старанно. Воздохні за нас до Господа і благай Його, хай помилує нас і зцілить наша хвороби неісцельния, життя нашу нехай збереже в мирі та тиші, і за молитви твоя і тепла клопотання збере нас у Царстві Своїм з усіма святими славити Бога на віки віків. Амінь.

Молитва, що йде від самого серця, обов`язково допоможе Вам знайти щастя материнства! Священні слова можна вимовляти вдома, наодинці з собою або піти в храм. Навіть якщо Ви ніколи до цього там не були і не знаєте, як вести себе в церкві - не страшно. Щира віра і відкрите серце - все, що потрібно, щоб Бог Вас почув!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

ІНШЕ

Як вести себе в церкві? фото

Як вести себе в церкві?

У кожної віруючої людини, навіть якщо він не ходить на церковні служби, час від часу буває бажання звернутися до Бога.…


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
» » Молитва матрони московської про вагітність