Молитви для вагітних про народження здорової дитини

З настанням вагітності жінка відчуває такі почуття і емоції, які порівняти неможливо ні з чим. А якщо зачаття було сплановане і довгоочікуване, то майбутня матуся відразу стає найщасливішою на світі.

Але разом з цією радісною новиною з`являється багато страхів, найголовніший з яких за те, щоб народити здорового дитинку. Особливо це трапляється, якщо мало не з першого прийому, лікарі починають залякувати жінку всякими страшилками для власної перестраховки.

Усвідомлювати про існування ризику втратити дитину або народити його нездоровим, майбутній мамі дуже складно. Часто через це страх не покидає жінку до самих пологів, а це дуже погано тому, що протягом всієї вагітності вона повинна відчувати виключно позитивні емоції.

Для того щоб матуся хоч трохи заспокоїлася, існують молитви для вагітних про народження здорової дитини.

Молитви для вагітних про народження здорової дитини

Для того щоб матуся хоч трохи заспокоїлася, існують молитви для вагітних про народження здорової дитини.

Навіщо вагітним молиться

Навіть якщо лікарі ставлять невтішні прогнози - молитва Всевишньому може створити диво. Протягом всієї вагітності молитися потрібно особливо старанно, адже в ній проситься відразу за два життя - жінки і дитинку.

За допомогою молитви зміцнюється віра і стає легше переносити труднощі в настільки хвилюючий період життя.

Той, хто щиро вірить в Господа, Його милосердя, сподівається, що Він допоможе, з часом знаходить спокій. А це саме той стан, в якому повинна перебувати жінка при виношуванні нового життя.

Яким Святим молиться про народження здорової дитини



Можна звертатися з молитвою про легке протікання вагітності і народження здорової дитини до Богородиці. Це дасть хороший ефект, так як вона теж має дитину і пройшла через все той же що і ви.

Молитви для вагітних про народження здорової дитини

Можна звертатися з молитвою про легке протікання вагітності і народження здорової дитини до Богородиці.

Священики завжди стверджують, що немає ніякого значення, перед яким зображенням Ви моліться і у кого просите допомоги, вимовляєте завчену молитву або волаєте словами, які підказує серце.

Що робити вагітній, яка хоче попросити молитвою допомоги про народження здорової дитини

Сходіть в найближчу церкву, напишіть замовну записку про своє здоров`я. потім потрібно поставити по три свічки до кожної з ікон (Ісусу Христу, Миколі Чудотворцю і Блаженної Старице Матрони Московської). Коли будете стояти перед образом Матрони, слід вимовити слова.

Якщо у вас в будинку немає вищесказаних образів, то обов`язково купите їх, так само придбайте 12 свічок і візьміть свяченою водички. Коли будете повертатися додому, не забудьте перехреститися.

Коли вдома буде тихо, і ви залишитеся наодинці зі своїм, не народженою дитиною, запаливши відразу все свічки. Поруч з ними встановіть образи Святих і стакан з свяченою водичкою. З особливою ніжністю гладьте животик, де знаходитися ваш малюк. Намалюйте в своїй уяві щасливого карапуза, який народився міцним і здоровим, при цьому починайте читати православні молитви для вагітних про народження здорової дитини.

Молитви для вагітних про народження здорової дитини

З особливою ніжністю гладьте животик, де знаходитися ваш малюк.

По завершенню читання старанно перехрестися, випийте всю свячену воду, тушкуйте все свічки і приберіть ікони.

Основні правила молитви

В першу чергу, коли молитеся, потрібно правильно висловити те, чого хочете. Не варто згадувати про всі свої проблеми. Всевишній сам їх бачить і чує, тому зробить все для того щоб вам допомогти.

У молитві потрібно просити підтримки, поповнення сил і терпіння для того щоб у самого вистачило сил на виконання бажаного. Коли читаєте молитву, ви повинні бути повністю налаштовані на неї і ні на що не відволікатися.

Молитися треба щиро з вірою і впевненістю в тому, що вам допоможуть, інакше ви просто не будете почуті. Найкраще це робити вранці перед роботою і увечері по її завершенню, в тихому, спокійному місці, де нікого немає, і ви перебуваєте наодинці зі своїми думками.

Слова, які вимовляються перед образом Матрони: Блаженна Стариця, Матрона Московська. Пошли мені здорове чадо і не карай його за мою грішну життя. Амінь.

Молитва вагітної жінки

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Змилуйся наді мною і прости всі гріховні діяння. Ти даруєш нам нове життя і православну віру на спасіння душі. Благослови мене на народження здорової дитини та захисти його від страшних хвороб. Збережи моє майбутнє чадо від диявольської спокуси і плотського спокуси. Хай буде воля твоя. Амінь.

Але, незважаючи на все це, коли ваш малюк з`явитися на світло, не забувайте відвідувати лікаря. Особливо поширеною є жовтяниця у новонароджених, причини і наслідки якої ви можете побачити, пройшовши за посиланням.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

ІНШЕ

Чи можна вінчатися вагітної? фото

Чи можна вінчатися вагітної?

Чи можна вінчатися при вагітності? Цим питанням задаються багато пар, бажаючи отримати благословення Бога на свій…

Сни під час вагітності фото

Сни під час вагітності

Відео: Безсоння при вагітностіВагітна жінка бачить світ інакше: вона стає більш сприйнятливою, насилу стримує свої…

Пізні пологи - нове життя фото

Пізні пологи - нове життя

Про плюси і мінуси пізніх пологів для жінки після 40Багато сучасні жінки ставлять собі за мету зробити кар`єру і…

Халва при вагітності фото

Халва при вагітності

Дуже часто вагітні жінки обмежують себе в солодкому. Лікарі радять: якщо хочеться солодкого, їжте сухофрукти, родзинки,…

Фітнес для вагітних фото

Фітнес для вагітних

Вагітність і фітнес цілком сумісніУ вас буде дитина, значить, потрібно проявляти особливу турботу про себе. Щоденні…

Як вести себе в церкві? фото

Як вести себе в церкві?

У кожної віруючої людини, навіть якщо він не ходить на церковні служби, час від часу буває бажання звернутися до Бога.…

Дитина в церкви: за і проти фото

Дитина в церкви: за і проти

Релігія - це певний напрям кожної людини в житті. Вибір релігії є самостійним і усвідомленим кроком. Деякі люди живуть…


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
» » Молитви для вагітних про народження здорової дитини