Кому молитися, щоб знайти роботу?

Коли життя підносить неприємні сюрпризи, найчастіше людина намагається розібратися з ними самостійно. Але іноді виникає така ситуація, яка здається безвихідною, і що вже ніщо і ніхто не зможе допомогти. В один момент на голову можуть впасти здавалося-б нерозв`язні проблеми, які буквально вибивають з колії, наприклад, важка хвороба, втрата роботи, гостра нестача грошей. Багато в таких випадках звертаються до молитві.

Ісус, звертаючись до людей з Нагірної проповіддю, сказав, що прохання і благання людей не залишаються непочутими «нагорі». «Просіть і дасться вам». Тільки того хто мовчить ніхто не почує. Регулярне відвідування церкви дає можливість людині звертатися до Бога з молитвою про допомогу і заступництво.



Церковні священнослужителі зазначають, що сьогодні прихожан часто хвилюють питання про те, кому ж молитися щоб знайти роботу, і хто буде покровителем в цій справі. Батюшки, в таких випадках, радять в першу чергу звертатися до Господу. Як дитина спілкується зі своїм батьком, так і людина спілкується з Господом через молитву.

Часто, на жаль, деякі люди думають, що чим більше число раз буде прочитана молитва і чим більше буде поставлено свічок в церкві, тим швидше вирішаться нагальні проблеми. Ці люди дуже помиляються. Молитва буде дієвою, якщо вимовляти її щиро і проникливо, з вірою в душі, що Господь почує і допоможе. Не можна ні в якому разі звертатися до Господа з проханням про покарання, кривдника, наприклад начальника, який видав наказ про скорочення.

Після звернення до Бога і Діві Марії про заступництво, за порадами священнослужителів потрібно, щоб знайти роботу, помолитися образу святого Миколи Чудотворця. У народі помічено, що після таких молитовних звернень вирішуються проблемні ситуації.

Святий Трифон, володів даром зцілення, також відзначається Російською Православною церквою як заступник людей, які втратили роботу. Трифон, проповідував віру в Ісуса Христа, зцілив доньку римського імператора, вигнавши з неї бісів. Знову вступив на престол імператор Декій наказав жорстокими тортурами домогтися від Трифона зречення від християнської віри. Але мученик був непохитний, під час тортур він молився Богу і просив у нього особливої благодаті, для тих, хто буде звертатися за допомогою до імені Трифона.

З тих пір втратили роботу люди з молитвою про допомогу звертаються до Святого мученика Трифона, і тим, хто щирий у душі він допомагає.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

ІНШЕ

Як вести себе в церкві? фото

Як вести себе в церкві?

У кожної віруючої людини, навіть якщо він не ходить на церковні служби, час від часу буває бажання звернутися до Бога.…

Дитина в церкви: за і проти фото

Дитина в церкви: за і проти

Релігія - це певний напрям кожної людини в житті. Вибір релігії є самостійним і усвідомленим кроком. Деякі люди живуть…


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
» » Кому молитися, щоб знайти роботу?