Чи можна вагітним жінкам ходити до церкви: відповідь священика. Що майбутня мама може робити в храмі?
Забобонні люди часто турбують вагітних різними народними прикметами, забуваючи про те, що для здоров`я майбутньої…
Любов матері безмежна, це знають всі, і коли хворіють діти, будь-яка нормальна мама готова все віддати для полегшення дитячих страждань. Як правило, жінка починає просити допомоги у Бога. Але для досягнення результату слід дотримуватися однієї умови - бути чистим душею і помислами, і мати велику віру в те, що сказана молитва Господа або іншому святому має велику силу.
Вона здатна нагородити мати силою, терпінням і спокоєм, відведе в сторону хвороба від божого створення. Промовляючи молитву Діві Марії, ви неодмінно знайдете віру в те, що малюк, підростаючи, буде здоровим і міцним дитиною.
На сороковий день дитини необхідно охрестити в церкві, і молитва, про здоров`я новонародженої дитини сказана матір`ю в церкві або поза храмом придбає ще більшу силу.
Отче Святий, Предвічний Боже! Тобі молюся про чадо моєму (ім`я) егоже дарував ми благість Твоя. Ти дав єси йому буття, оживив разом його душею безсмертною, огородив святим хрещенням, в їжаку жити йому згідно з волею Твоєю і успадковувати Царства Небесного. Збережи його у благодаті Твоїй до кінця життя його.
Сприяй ми Твоєю благодаттю, щоб я виховав його на славу імені Твого і на користь ближнім, подай мені до цього потрібні кошти, терпіння і сили. Господи, просвіщай його світлом премудрості Твоєї, нехай любить Тебе всією душею своєю і всією думкою своєю. Посадиш в серці його страх і огиду від усякого беззаконня, хай буде непорочним в путех своїх.
Господи, украси душу його цнотливістю, довготерпінням і всякою чесністю, та всяка наклеп, брехня і лестощі буде мерзотних йому. Окропи його росою благодаті Твоєї, та процвітає в чесноти і святість і так зростає в любові Твоїй і любові благочестивих людей. Ангел Хранитель нехай перебуває з ним завжди і дотримується юність його від думок суєтних, від принад і спокус світу цього і від всяких наклепів лукавого.
Якщо ж коли згрішить перед Тобою, Не відверни лиця Свого від нього, але буди милостивий йому, возбуди погибіль в серці його і з великого милосердя Твого прости провини його. Не позбав його і земних Твоїх благ, але посли йому вся потрібна в часі під придбання блаженної вічності.
Збережи його від усякої напасті, біди і хвороби і осяй в усі дні життя його. Боже Благий, ще молюся Тобі: подай мені радість і радість про чадо моєму і сподоби мене стати перед на страшнім судищі Твоєму і з непосоромлена відвагою рещи: се аз і чадо моє, еже дав Ти мені, Господи. Так купно з ним прославляючи невимовну милість Твою, звеличую пресвяте ім`я Твоє, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.
Солодкий Ісусе, Боже серця мого! Ти дав мені дітей по плоті, вони Твої по душі-і мою і їх душі відкупив Ти Своєю неоцінений кров`ю. Заради крові Твоєї Божественної благаю Тебе, найсолодший мій Спаситель.
Благодаттю Твоєю доторкнися сердець дітей моїх (імена) і хрещеників моїх (імена) захисти їх страхом Твоїм Божественним, спини їх від поганих схильностей і звичок, направ їх на світлий шлях істини і добра, украси життя їх всім добрим і рятівним, устрій долю їх, як Ти Сам хочеш, і спаси душі їх, ними ж села долями.
Господи, Ти Єдиний вся весі, вся можеши і всім хочеш врятуватися і в розум Істини прийти.
Розум чадо моє (ім`я) пізнанням істини Твоєї і волі Твоєї Святої, зміцни його ходити по твоїх заповідей і мене грішного помилуй, молитвами Пречистої Матері Твоєї, Богородиці і Приснодіви Марії і святих Твоїх (перераховуються всі святі сім`ї), яко препрославлений єси з безначальним твоїм сином і з Пресвятим і Благим і животворящим твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.
Але все ж, не варто відкладати далеко візити до лікаря. Наприклад, якщо у грудничка пітниця, лікування самостійно відразу не починайте. Детальніше про це написано за посиланням.
Забобонні люди часто турбують вагітних різними народними прикметами, забуваючи про те, що для здоров`я майбутньої…
Мій улюблений письменник Антуан де Сент-Екзюпері сказав колись, що «всі ми родом з дитинства». Так і є. Всі…
Відео: для зачаття прекрасного дитяХоч би яким ні сучасним і освіченим людина, в той самий момент, коли лікарі вже не…
З настанням вагітності жінка відчуває такі почуття і емоції, які порівняти неможливо ні з чим. А якщо зачаття було…
Коли любов переповнює серце, хочеться співати і сміятися, але дуже важко підібрати ті самі слова, щоб описати її силу.…
У кожної дівчини в певний момент життя настає час визначитися з звуженим, створити сім`ю і завести дітей. Адже це…
Церковнослужителі кажуть, що справжня віра може творити чудеса навіть там, де безсила традиційна медицина. Наприклад,…
У боротьбі за здоров`я діток батьки вдаються до всіх методів. Багато звертаються до небес, в надії на зцілення. Однак…
Кожна жінка мріє про великий і яскравою любові. Хтось її вже зустрів, а хтось ще немає. І як тоді прискорити зустріч зі…
Відео: Луїза Хей Аффирмации. ЛЮБОВ ДО ТІЛАЛюбов є глибоке спонукання бути єдиним з усіма. Переставши ставитися до…
У дитинстві ти напевно вірила в те, що можеш все, наприклад, ходити через стіни. Чому не ходила? Так просто не було…
У кожної віруючої людини, навіть якщо він не ходить на церковні служби, час від часу буває бажання звернутися до Бога.…
«Те, як ми розмовляємо з нашими дітьми, з часом стає їхнім внутрішнім голосом», - сказала Пеггі О`Мара…
Відео: Відео привітання з днем народження. Ювілей мами, свекрухи та дружиниНа 20 роківТобі сьогодні - двадцять років!…
Відео: Прикольні поздоровлення з Днем Народження тільки для ДОРОСЛИХ !!!! + СилкаНа 17 роківТобі - сімнадцять! попереду…
Коли життя підносить неприємні сюрпризи, найчастіше людина намагається розібратися з ними самостійно. Але іноді виникає…
День Святого Духа відзначається православною церквою в понеділок, що слідує одразу за святом Трійці, і історія цього…
Дивно, але в Святому Письмі про Різдво Пресвятої Богородиці чомусь ані слова, зате ми можемо дізнатися про нього…
Лотос підноситься над водою, не зворушений брудом. Так само і людина, завдяки медитації, може жити в цьому світі…
Відео: Голос Серця 150 ОСТАННЯ СЕРІЯ!Знаєш, чого я щиро хочу побажати тобі? Завжди слухай серце і йди дорогою своєї…
Мудра людина прорік: «Любов і голод правлять світом». А що є любов без природного бажання продовжити рід…