Мантра омолодження і краси - дуже потужна
Бажання бути молодою і красивою - природно для більшості дівчат. Косметичні засоби допомагають мало, а операції робити…
Тибетські мантри для здоров`я, довголіття і омолодження мають велику силу. З`явившись не одне тисячоліття тому, вони до сих пір є невід`ємною складовою життя тибетських ченців-довгожителів.
ЗМІСТ СТАТТІ:
Тибетські мантри для здоров`я, довголіття і омоложенія-
Що таке мантра-
Правила читання мантр-
Популярні тибетські мантри для здоров`я, довголіття, омолодження.
І списувати тут все на хороший клімат і харчування не варто, так як мало хто при схожих обставинах здатний дожити до їх років.
Отже, їм допомагає щось ще.
«ОМ Нама Бхагават Рукмини ВАЛЛАБХАЙЯ СВААХА»
Також ефективною буде мантра, яка допомагає зберегти молодість, сповільнюючи процес старіння, а також виліковує тілесні і душевні недуги:
«ОМ ТРАЙАМБАКАМ ЯДЖАМАХЕ СУГАНДХІМ пушту ВАРДХАНАМ УРВАРУКАМІВА БАНДХАНАН МРІТЙОР МУКШІЙЯ МА АМРІТАТ»
Промовляючи мантру, рекомендується уявити себе порожній, який наповнюється енергією, яку забезпечують мантри.
Через тиждень щоденних медитацій буде помітно, що тибетські мантри для здоров`я, довголіття, омолодження дійсно ефективні. У числі перших результатів буде покращений зовнішній вигляд, самопочуття і настрій, нормалізується сон, з`являться інші позитивні зміни.
Бажання бути молодою і красивою - природно для більшості дівчат. Косметичні засоби допомагають мало, а операції робити…
Відео: !!! СУПЕР ПАМ`ЯТЬ !!! Музика для навчання і поліпшення Пам`ятімузика&hellip- Казкова країна! З чудесами, в…
Ювенологія в перекладі з латині - «вчення про молодість».У сучасному світі даними словом позначають цілий…
безумовно, кожна людина на Землі має полюбити і стати улюбленим хоча б раз в житті. Так задумано природою, щоб жінка і…
Не один сучасний населений пункт, будь то селище або мільйонний мегаполіс, що не обділений обладнаними майданчиками,…
Вам відомо, що серед тибетських ченців безліч довгожителів, що дожили до 120 років? Хочете дізнатися їх секрет? Близько…
Тибетська гімнастика (її ще називають «гормональної») сприятливо впливає на людину, вона широко…
Спорт корисний, але важкі фізичні навантаження можуть призвести до травм, виснаження життєвих сил, різноманітних…
Тибетські вправи включають відомий комплекс Око і Йогу для омолодження без будь-якої шкоди для здоров`я.З давніх-давен…
Протягом усього свого існування людство шукає еліксир молодості, рецепт якого дозволить уповільнити старіння, зберегти…
Відео: Тибетський еліксир / Рецепт омолодження організму / Тибетський рецепт молодостіУ всі часи жінки намагалися…
За спостереженням біологів і дослідників тварини, як правило, живуть в 10 разів довше часу свого дозрівання. Наприклад,…
Відео: 3 крок. Відео-книга Рамі Блекта - «10 кроків на шляху до щастя, здоров`я і успіху».Всі без винятку…
Бути здоровою і молодий - бажання абсолютно кожної жінки. У всі часи дівчата вдавалися до різних методів омолодження.…
Хотілося б вам повернути красу шкірі, поліпшити здоров`я і на додачу до всього продовжити молодість на кілька десятків…
Зрозуміло, бути здоровим і красивим мріє кожна людина. Кожен хоче якомога довше зберегти молодість, залишатися повним…
В молодості дівчата не замислюються про свій вік. Як тільки починає відбуватися зміна зовнішності, постає питання:…
Природа не залишила людину беззахисною і подбала про те, щоб він міг захистити себе від різного роду хвороб. Існує…
Наше життя підкидає нам безліч випробувань, які ми не в силах подолати. Іноді не можемо знайти виходу, а іноді…
Кандидат медичних наук, в минулому досвідчений невропатолог розробив унікальну методику оздоровлення організму людини,…
У давнину різні цивілізації вірили, що звуком можна очиститися і вилікуватися від різних недуг. В Африці були шамани,…