7 Дивовижних властивостей алое вера для здоров`я і краси
Відео: Алое народні рецепти. Цілющі властивості кімнатних рослинАлое Віра має масу корисних властивостей для здоров`я і…
Напевно, мало на світі людей, які байдужі до десертів, цукеркам та іншим солодощів, адже вони допомагають впоратися з поганим настроєм і наповнюють організм енергією. Але все ж, цукор приносить більше шкоди, ніж користі.
Прості вуглеводи, з яких складається цукор, призводять до безлічі захворювань, таких, як цукровий діабет, ожиріння, порушення ендокринної системи і т.д. Тому багато хто з нас, починають шукати корисні і низькокалорійні замінники цукру, будь то бажання залишатися стрункою або медичні показання.
Більшість цукрозамінників можуть бути шкідливі і при тривалому застосуванні збільшувати ризик важких і навіть онкологічних захворювань. Але є одне чудодійну рослину, яке, має солодкий смак і при цьому дуже корисно. це стевія. Науково доведено, що регулярне застосування стевії сприяє поліпшенню роботи всіх функцій організму.
Стевія - це маленький чагарник, що росте на високогірній сухий і піщаній місцевості, її ще називають «медова трава». Солодким смаком стевія зобов`язана складній молекулі - стевіозіда, Яка є натуральним джерелом глюкози і сахарози. Цукрозамінники, створені на основі стевії, солодше звичайного цукру в 150-300 разів.
Але найцікавіше - те, що, на думку вчених, стевія не вплине на процеси метаболізму цукру в крові і навіть знижує рівень глюкози в плазмі крові. Тому стевія рекомендується навіть людям зі складною формою діабету.
З тієї ж причини стевія прописана людям, що дотримують дієту і дотримується правильного харчування. Вона знижує калорійність і сприяє схудненню. Стевія схвалена як професійними лікарями, так і представниками нетрадиційної медицини, вона знаходиться у вільному продажі в аптеках і лікарнях.
для застосування стевії в косметичних цілях можна використовувати порошок з листя стевії, настоянку з них, водний екстракт або фіточай.
Стевія уповільнює процеси старіння в організмі.
Олена 50 років: «Мені як жінці немолодий стевія допомагає зняти втому і додає бадьорості. Раніше я страждала безсонням, але після того, як почала приймати стевію, ця проблема тепер мене не турбує ».
Світлана 35 років: «Використовую ефірне масло стевії в косметичних цілях і при лікуванні порізів і опіків. Я дуже ним задоволена, додаю в маски для обличчя, волосся і нігтів. Моїй дитині 10 років і тому порізи і садна для нас - звична справа. Я змащую йому ранки мигдальним маслом з додаванням пари крапель ефірного масла стевії, відмінно лікує і не залишає рубців ».
Юлечка 30 років: «Мені мимоволі довелося познайомитися з цією рослиною, так як почав підвищуватися цукор в крові. Мені настільки сподобалися його властивості та економічність, що тепер я додаю стевію в усі: в випічки, в закачування. тепер мій цукор в нормі, але стевію я вже ні на що не проміняю ».
Ангеліна 25 років: «Після народження дитини мені потрібно було схуднути на 20 кг. Оскільки я можу відмовитися від чого завгодно, але тільки не від солодкого, я шукала низькокалорійний замінник цукру і знайшла стевію. Я додавала її в чай і каву, посипала запечені фрукти. Тільки завдяки стевії, я не зірвалася і все-таки схудла ».
виявляється, стевія - це не тільки корисний замінник цукру, але і ще і профілактика, і навіть ліки від багатьох хвороб, а також чудовий косметичний засіб. І на всі ці чудеса здатний невеликий чагарник, який можна виростити на підвіконні або купити у вигляді порошку, сиропу і чаю в аптеці.
Відео: Алое народні рецепти. Цілющі властивості кімнатних рослинАлое Віра має масу корисних властивостей для здоров`я і…
Багатюща комора природи рясніє рослинами, які по корисному впливу на організм не поступаються синтетичним…
Люди, які хворіють на цукровий діабет, змушені особливо ретельно стежити за своїм харчуванням. Від цього залежить їх…
Відео: Відновлення суглобів. Факти і домисли. Ефективність хондропротекторов. Хондроітин і глюкозамінФобрінол - це…
Капсули DiabeNot (ДіабеНот) від цукрового діабету - медикамент нового покоління для лікування ендокринних захворювань,…
Стевія або «Stevia» (медова трава, двулістнік солодкий) - це багаторічний невисокий напівчагарник сімейства…
Відео: Пижмо Корисні властивостіПижмо - багаторічна трав`яниста рослина сімейство складноцвітих. Пижмо багата…
Відео: Череда - властивості, протипоказання.Часом, повернувшись додому з прогулянки лісом, ми помічаємо на своєму одязі…
Безглютеновая дієта - особливий вид харчування для людей, які страждають алергією на глютен. Він міститься в пшениці,…
За часів СРСР ходила чутка про те, що коріння чудодійною кавказької Діоскора підтримували здоров`я і силу всієї…
Ягоди годжі споконвічно застосовуються в китайській народній медицині, а також для приготування їжі в азіатських…
Згадка про кунжутному маслі можна часто зустріти в Аюрведе. Там про нього йдеться як про «заспокійливому»,…
Відео: Лікування чорним кмином Масло чорного кминуПро цілющі властивості масла чорного кмину було відомо ще з давніх…
Сучасні жінки, надивившись глянцевих журналів зі стрункими моделями, популярних медичних передач, які роздають поради з…
Кухня сироїдів не обходиться без жирів рослинного походження, в цій якості вживаються рослинні олії холодного віджиму.…
Природа дарує нам величезну кількість корисних рослин, за допомогою яких можна зміцнити своє здоров`я, позбутися…
Останнім часом вживання цукрозамінників стало модною тенденцією. Відмова від звичайного цукрового піску обумовлений…
Новий підсолоджувач, відомий всім як сукралоза, був винайдений зовсім випадково ще в 1976 році. Харчову добавку Е 955…
Відео: Цукрозамінник. Все про сахарозаменителях. Стевія, аспартам, сукралоза.Літо - спека - відпустка - пляж - пікнік…
Шкода цукру очевидний, його нерозумне вживання провокує діабет, ожиріння, порушення обміну речовин і карієс. Але…
Говорячи про корисні для здоров`я ясен продуктах, слід віддавати собі звіт в тому, що більшість з них все ж входять в…