Розвантажувальний день на рисі: особливості процедури в залежності від виду злаку
Рис є унікальним злаком, що допомагає очистити організм, позбавляючи його від шлаків, токсинів і солей. Він має безліч…
Рис - основний продукт харчування у східних народів. Але не менш популярний він і у нас. У кожної господині обов`язково знайдеться кілька улюблених рецептів з використанням даного злаку.
ЗМІСТ СТАТТІ:
Очищення рисом в домашніх умовах. Отзиви-
Користь ріса-
Рекомендації по очищенню організму-
Отзиви про очищення організму рисом в домашніх умовах.
А ті, хто стежить за своєю фігурою, проводять очищення рисом в домашніх умовах. Відгуки людей, що спробували такі дієти, говорять про ефективність даного методу.
Навчання тибетських цілителів заслуговують на повагу, тому що створювалася наука східного лікування не одне століття. І безліч рекомендацій по оздоровленню організму засновані саме на користь рису:
Всі ці властивості в більшій мірі притаманні бурому рису, який і рекомендують вживати в їжу тибетські лікарі.
Якщо ви готові до подібних жертвам і дійсно хочете позбутися від токсинів і паразитів, запасайтесь терпінням і озброюйтеся одним з рецептів очищення рисом.
Лариса: «Прочитала тибетську дієту з п`ятьма баночками. І якось не ризикнула нею скористатися. А ось 3-х денний варіант мене цілком влаштував. Я добре промиваю крупу, заливаю її окропом і варю до напівготовності. З`їдаю все протягом дня за 6 прийомів. Щоранку варю свіжу кашу (без солі) - про запас нічого готувати не треба. Через 3 дні можна переходити на звичайну (але не шкідливу) їжу. Через пару місяців дієту можна повторити. І організм добре очищається, і фігура стрункішою стає ».
Оксана: «Особисто я очищаюся сирим рисом. Це одна з методик, розроблених на Тибеті. Відрахувавши 20 зерен (за кількістю повних років - мені якраз стільки), я їх з`їдають в сирому вигляді натщесерце, нічим не запиваючи. І тільки через 3 години їм ланч. Протягом дня харчуюся, як зазвичай (але без жирного і солодощів). А ось після 7-ої години вечора їсти нічого не можна, навіть якщо пізно засиджується ».
Юлія: «Довго поралася з баночками по Тибету методикою. Спочатку стомлювало все це, але на третьому тижні втягнулася в процес. Зате через 2 місяці така з`явилася легкість в організмі, шкіра посвіжіла, личко стало чистіше. І настрій суперское - схудла на 5 кг ».
Наталя: «Хотіла посидіти на рисовій дієті - подрузі дуже допомогло. Але мене вистачило на 2 дні, потім стала крутитися голова, нудити. Звернулася до лікаря - виявляється, ця дієта таким, як я, не підходить. А у мене цукровий діабет, правда, в нескладної формі. Про протипоказання-то подруга нічого не сказала, а я не здогадалася зазирнути в Інтернет ».
Роман: «Очищати рисом періодично. Але не відраховую кількість зерен, як радять тибетці. Просто протягом дня з`їдаю по жмені сирих зерен, а між їх прийомами п`ю зелений чай з лимоном і медом. Одного такого дня очищення вистачає на 2-3 місяці нормальної працездатності ».
Рис є унікальним злаком, що допомагає очистити організм, позбавляючи його від шлаків, токсинів і солей. Він має безліч…
Східні дівчата давно асоціюються з загадковістю і витонченістю: прекрасні гейші, про яких так мало відомо, захоплюють і…
Відео: як очистити суглоби, кишечник, організм? рисова дієта для схуднення, очищення суглобів, кишечникаНе секрет, що…
Відео: Як скинути 7 кг за два тижні - Все буде добре - Випуск 442 - 12.08.2014 - Все буде добреКрасиво виглядати…
Різні види дієт відомі з давніх-давен. Ще в Древній Греції для підтримки своєї фізичної форми атлети періодично…
Печінка є найбільш значущим після серця органом. Вона виконує функцію очищення крові від шкідливих домішок.ЗМІСТ…
Згодом кишечник людини забруднюється неперетравлені залишками їжі. Вони виділяють токсини, що отруюють організм, тому,…
Для хорошої роботи вашого шлунка і травної системи в цілому необхідно дотримуватися безліч правил, які можуть вам…
Кишечник - видільної орган нашого організму. Через нього організм покидають токсини і харчові відходи. Але токсини…
Очищення організму є одним з основних способів поліпшення здоров`я. Сьогодні діє маса методик, мета яких очистити…
Сучасні люди намагаються боротися із зайвою вагою самими різними методами.ЗМІСТ СТАТТІ: Королівська насіння для…
Овес - крупа-лікар. Не дивно, що багато хто вже давно лікуються і оздоровлюють свій організм за допомогою цього…
Більш доступного кошти краси, ніж вівсяна каша, підсолоджена медом, з фруктами, насінням льону або гарбуза -…
Відео: Рисова гарбузова каша на молоці VKUS Любові«Життєрадісна» гарбузова каша з рисом, зварена на молоці,…
Насамперед варимо звичайний бульйон, не забуваючи про супутніх коренеплодах, потім створюємо густоту завдяки картоплі і…
Мал заслуговує на нашу увагу, навіть якщо ми не прихильники японської або китайської кухні. Адже цей злак НЕ…
Серед усіх лікарських препаратів, здатних якісно очистити організм від токсинів і зашлакованості, варто виділити…
Лляну борошно можна вважати природним «віником» для організму. Вона добре сорбує і виводить з людського…
Очищення організму стало одним з популярних способів для підтримки здоров`я і молодості. Це дійсно важливо для…
Відео: Фарширований перець з м`ясом і рисом - найсмачніший рецепт!«Побратим» голубців - перець фарширований…
Відео: Курка з рисом.Одне з найпростіших і дуже корисних страв - це запечена в духовці курка з рисом. Готувати легко,…