Олексій фомічов - здоровий спосіб життя і довголіття

З початку 21 століття в світі намітилася тенденція - люди почали цікавитися здоровим способом життя.

У другому десятилітті 21 століття вона зміцніла, розвинулася і в багатьох країнах набула характеру справжньої державної політики.

ЗМІСТ СТАТТІ:
Олексій Фомічов - здоровий спосіб життя і долголетіе-
Олексій Хомич. секрет долголетія-
Здоров`я, як образ життя-
Трохи про авторе-
Коротко про зміст твори-
Фізична активність - основний фактор долголетія-
Психологічний стан.

Ті продукти і звички, які раніше вважалися нешкідливими або викликають деяку залежність, але не надають згубного впливу, були переглянуті і видалені зі сторінок газет і журналів, з екранів телевізорів і навіть прилавків магазинів.

Олексій Хомич - здоровий спосіб життя і довголіття

Одним з головних брендів, який добре продається, стало фізичне здоров`я людини.

Нам пропонується зовнішня краса людського тіла, активний спосіб життя, правильне харчування. Але, на жаль, єдиним прорахунком маркетологів в популяризації фізичного здоров`я стала неможливість покупки пропонованого товару.

Олексій Миколайович Хомич знає багато про те, як розвинути і примножити в собі те, що дано природою.

Олексій Хомич. секрет довголіття

Деякі люди плутають відомого активіста і письменника, яким є А. Хомич, і шукають інформацію, набираючи в пошуковій системі «Олексій Фомічов здоровий спосіб життя».

Насправді ж, саме Олексій Хомич практикує заняття і вправи для оздоровлення всього організму.

Можливо, пов`язана ця помилка з тим, що в Україні, звідки родом автор книг про здоров`я, і в Росії, літери «ф» і «х» є взаємозамінними. Звідси і виник нікому не відомий Олексій Фомічов.

Здоровий спосіб життя, який пропагує Хомич О.М., цілком досяжний.

Автор, який знаходиться вже в похилому віці, не чекає, коли його спіткають хвороби старечого віку, навпаки - робить все для того, щоб не дати їм ні шансу.

Здоров`я, як спосіб життя

Чимале число людей скептично ставиться до пропаганди здорового способу життя, особливо якщо Ви перебуваєте в тому віці, коли організм вже не відповідає їхнім очікуванням. Всім хочеться швидко бігати, без проблем нахилятися і розгинатися, що не відчуваючи болю в спині, мати стовідсотковий зір і слух і т.д.

Для них не має значення, хто дасть пораду - Олексій Фомічов або Олексій Хомич. Вони все одно будуть впевнені, що здоровий спосіб життя - тільки для тих, хто вже володіє богатирським здоров`ям.

Рухова активність - виконуйте посильні фізичні вправи щодня. Лінь - найкраща подруга гіподинамії і в`ялості м`язів.

але здоров`я - це зовсім не сукупність фізичних властивостей організму. Звичайно, відсутність хронічних захворювань або хороша фізична підготовка грають важливу роль в підвищенні якості життя.

раціональне харчування - Харчуйтеся правильно. Немає необхідності виснажувати себе дієтами - можна бути повним, але рухливим. Достатньо всього лише не переїдати, урізноманітнити свій раціон і уникати фаст-фуду.

Раціональне харчування - харчуйтеся правильно. Немає необхідності виснажувати себе дієтами - можна бути повним, але рухливим.

позитивний настрій - Кожен день починайте з думки про те, що він не підлягає поверненню та обміну в разі, якщо вам не сподобається, як ви його провели.

Починаючи фізичні вправи, думайте про позитивний результат, згадуйте хороші моменти в житті. Радійте тому, що є - у кого-то немає і цього.

Трохи про автора

А. Н. Хомич протягом трьох з гаком десятків років займається індійської йогою, постійно тренується в групах здоров`я, причому постійно вивчаючи літературу на тему здоров`я і фізичних вправ.

Людина захоплена і допитливий, Олексій Миколайович зібрав, систематизував і випробував на собі безліч методик застосування фізичних вправ з метою профілактики захворювань, їх лікування, а також у плані загального оздоровлення організму.

Не можна взяти здоров`я на полиці магазину, потрібно докласти зусиль для володіння ним в повній мірі.

У двох частинах книги автор намагається переконати читачів, як важливо долучитися до правильного ритму життєдіяльності з точки зору здоров`я. Він розповів, як починав свій шлях, дав рекомендації щодо складання індивідуальної програми здорового способу життя, пояснення, з чого почати заняття і багато іншого.

Книги потрібно купувати саме в комплекті: одна доповнює іншу, і окремо вони не працюють з користю для читача.

Хочете стати ближче до здорового способу життя - запам`ятайте: Олексій Миколайович Хомич, а не Фомічов!

Приходить момент, коли людина починає замислюватися про своє здоров`я, адже, як відомо, нічого не вічно. У гонитві за грошима і кар`єрним ростом людина не здогадується, що найціннішим у його житті є здоров`я. Чим раніше він про це задумається, тим довше і щасливіше проживе.

Існує безліч методик, спрямованих на те, щоб відновити здоров`я, як наприклад, Олексій Фомічов - «Здоровий спосіб життя». Важливо виробити звичку до здорового способу життя, і з часом буде не так складно підтримувати себе у формі. Потрібно протриматися всього лише 20 днів, після чого дотримуватися запланованого графіка буде набагато простіше.

Важливо виробити звичку до здорового способу життя, і з часом буде не так складно підтримувати себе у формі.

Наприклад, до м`яса додаємо пучок салату, до супу варені овочі. Бажано з початкових етапів зменшити споживання солодкого і жирного. Також варто додати деякі продукти, наприклад, частіше купувати молоко, сир, яйця.

Ні в якому разі не можна відразу змушувати позбавляти себе колишнього раціону просто потрібно його трохи скорегувати, причому бажано їсти часто, але маленькими порціями. Так, їжа встигне перетравитися повністю.

Фізична активність - основний фактор довголіття

Ще один дуже важливий пункт. Вченими було доведено, що з - за сидячого способу життя людина все частіше піддається різного роду захворювань. У давнину людина добувала собі їжу, зараз же щоб прожити немає необхідності полювати і застосовувати фізичну силу.

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

ІНШЕ

Зв`язок хвороб і почуттів фото

Зв`язок хвороб і почуттів

Відео: Олексій Мередов. Психологія почуттів. Лекція№1 - 5 почуттів.Як наше умонастрій і почуття впливають на…

Чим корисний фітнес для жінок фото

Чим корисний фітнес для жінок

Відео: Користь фітнесу: чому фітнес корисний для здоров`яЗаняття фітнесом дають нам набагато більше, ніж просто струнка…

Вправи йоги для схуднення фото

Вправи йоги для схуднення

У сучасному світі існує величезна кількість методик для схуднення. Однією з таких методик є йога, яка має масу…

Користь йоги для жінок фото

Користь йоги для жінок

Відео: ЙОГА ДЛЯ ЖІНОК. Чим відрізняються комплекси вправ йоги для жінок?Заняття йогою можуть стати для Вас способом…

Оздоровчий біг фото

Оздоровчий біг

Рух це життя. Відома фраза, яку чули і знають всі. Без руху людина не може вважатися здоровим, але чомусь ми про це…

Олексій і лана фото

Олексій і лана

У цієї пари не існує таємниць. Вони вміють прощати один одного і вірять в те, що навіть якщо роблять іноді боляче, то…

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
» » Олексій фомічов - здоровий спосіб життя і довголіття