Зв`язок хвороб і почуттів
Відео: Олексій Мередов. Психологія почуттів. Лекція№1 - 5 почуттів.Як наше умонастрій і почуття впливають на…
З початку 21 століття в світі намітилася тенденція - люди почали цікавитися здоровим способом життя.
У другому десятилітті 21 століття вона зміцніла, розвинулася і в багатьох країнах набула характеру справжньої державної політики.
ЗМІСТ СТАТТІ:
Олексій Фомічов - здоровий спосіб життя і долголетіе-
Олексій Хомич. секрет долголетія-
Здоров`я, як образ життя-
Трохи про авторе-
Коротко про зміст твори-
Фізична активність - основний фактор долголетія-
Психологічний стан.
Ті продукти і звички, які раніше вважалися нешкідливими або викликають деяку залежність, але не надають згубного впливу, були переглянуті і видалені зі сторінок газет і журналів, з екранів телевізорів і навіть прилавків магазинів.
Нам пропонується зовнішня краса людського тіла, активний спосіб життя, правильне харчування. Але, на жаль, єдиним прорахунком маркетологів в популяризації фізичного здоров`я стала неможливість покупки пропонованого товару.
Олексій Миколайович Хомич знає багато про те, як розвинути і примножити в собі те, що дано природою.
Деякі люди плутають відомого активіста і письменника, яким є А. Хомич, і шукають інформацію, набираючи в пошуковій системі «Олексій Фомічов здоровий спосіб життя».
Насправді ж, саме Олексій Хомич практикує заняття і вправи для оздоровлення всього організму.
Можливо, пов`язана ця помилка з тим, що в Україні, звідки родом автор книг про здоров`я, і в Росії, літери «ф» і «х» є взаємозамінними. Звідси і виник нікому не відомий Олексій Фомічов.
Автор, який знаходиться вже в похилому віці, не чекає, коли його спіткають хвороби старечого віку, навпаки - робить все для того, щоб не дати їм ні шансу.
Чимале число людей скептично ставиться до пропаганди здорового способу життя, особливо якщо Ви перебуваєте в тому віці, коли організм вже не відповідає їхнім очікуванням. Всім хочеться швидко бігати, без проблем нахилятися і розгинатися, що не відчуваючи болю в спині, мати стовідсотковий зір і слух і т.д.
Для них не має значення, хто дасть пораду - Олексій Фомічов або Олексій Хомич. Вони все одно будуть впевнені, що здоровий спосіб життя - тільки для тих, хто вже володіє богатирським здоров`ям.
але здоров`я - це зовсім не сукупність фізичних властивостей організму. Звичайно, відсутність хронічних захворювань або хороша фізична підготовка грають важливу роль в підвищенні якості життя.
• раціональне харчування - Харчуйтеся правильно. Немає необхідності виснажувати себе дієтами - можна бути повним, але рухливим. Достатньо всього лише не переїдати, урізноманітнити свій раціон і уникати фаст-фуду.
• позитивний настрій - Кожен день починайте з думки про те, що він не підлягає поверненню та обміну в разі, якщо вам не сподобається, як ви його провели.
Починаючи фізичні вправи, думайте про позитивний результат, згадуйте хороші моменти в житті. Радійте тому, що є - у кого-то немає і цього.
А. Н. Хомич протягом трьох з гаком десятків років займається індійської йогою, постійно тренується в групах здоров`я, причому постійно вивчаючи літературу на тему здоров`я і фізичних вправ.
Людина захоплена і допитливий, Олексій Миколайович зібрав, систематизував і випробував на собі безліч методик застосування фізичних вправ з метою профілактики захворювань, їх лікування, а також у плані загального оздоровлення організму.
У двох частинах книги автор намагається переконати читачів, як важливо долучитися до правильного ритму життєдіяльності з точки зору здоров`я. Він розповів, як починав свій шлях, дав рекомендації щодо складання індивідуальної програми здорового способу життя, пояснення, з чого почати заняття і багато іншого.
Книги потрібно купувати саме в комплекті: одна доповнює іншу, і окремо вони не працюють з користю для читача.
Хочете стати ближче до здорового способу життя - запам`ятайте: Олексій Миколайович Хомич, а не Фомічов!
Приходить момент, коли людина починає замислюватися про своє здоров`я, адже, як відомо, нічого не вічно. У гонитві за грошима і кар`єрним ростом людина не здогадується, що найціннішим у його житті є здоров`я. Чим раніше він про це задумається, тим довше і щасливіше проживе.
Існує безліч методик, спрямованих на те, щоб відновити здоров`я, як наприклад, Олексій Фомічов - «Здоровий спосіб життя». Важливо виробити звичку до здорового способу життя, і з часом буде не так складно підтримувати себе у формі. Потрібно протриматися всього лише 20 днів, після чого дотримуватися запланованого графіка буде набагато простіше.
Наприклад, до м`яса додаємо пучок салату, до супу варені овочі. Бажано з початкових етапів зменшити споживання солодкого і жирного. Також варто додати деякі продукти, наприклад, частіше купувати молоко, сир, яйця.
Ні в якому разі не можна відразу змушувати позбавляти себе колишнього раціону просто потрібно його трохи скорегувати, причому бажано їсти часто, але маленькими порціями. Так, їжа встигне перетравитися повністю.
Ще один дуже важливий пункт. Вченими було доведено, що з - за сидячого способу життя людина все частіше піддається різного роду захворювань. У давнину людина добувала собі їжу, зараз же щоб прожити немає необхідності полювати і застосовувати фізичну силу.
Відео: Олексій Мередов. Психологія почуттів. Лекція№1 - 5 почуттів.Як наше умонастрій і почуття впливають на…
Ювенологія в перекладі з латині - «вчення про молодість».У сучасному світі даними словом позначають цілий…
Відео: Китайська Дієта для схуднення АБО До Чого Доводить Схуднення Живота! Заморити !!!Про ефективну китайської дієті:…
Дробове харчування для схуднення - в чому користь, поради для схуднення і кому рекомендовано. Розповідає…
У нашому столітті відбулися значні зміни в підході людей до свого здоров`я - все більшого їх кількості цікавий здоровий…
Кожен, хто цікавився правильним харчуванням, знає: слід вживати більше фруктів і овочів, пити багато рідини і бажано…
Скільки разів ви самі перед собою клялися, що з завтрашнього дня кинете пити, курити чи почати худнути? Але ...…
Здоровий спосіб життя - це регулярне відвідування тренажерних залів в ВоронежіАле, щоб домогтися досконалості,…
Спорт корисний, але важкі фізичні навантаження можуть призвести до травм, виснаження життєвих сил, різноманітних…
Відео: Користь фітнесу: чому фітнес корисний для здоров`яЗаняття фітнесом дають нам набагато більше, ніж просто струнка…
У сучасному світі існує величезна кількість методик для схуднення. Однією з таких методик є йога, яка має масу…
Відео: ЙОГА ДЛЯ ЖІНОК. Чим відрізняються комплекси вправ йоги для жінок?Заняття йогою можуть стати для Вас способом…
«Людина, яка прагне до довгого життя, яка є засобом для досягнення дхарми (боргу), артхи (користі) і сукха…
Відео: Змінити обстановку, підтримувати себе у формі, переписати свою історію, завести нові знайомстваОжиріння - це…
При народженні людини природа його наділяє найціннішим - міцним здоров`ям. Але протягом усього життя, на жаль, людина…
Гіпертонія - довго протікає хвороба. Якщо її вчасно не лікувати, можливі ускладнення.ЗМІСТ СТАТТІ: Харчування при…
Рух це життя. Відома фраза, яку чули і знають всі. Без руху людина не може вважатися здоровим, але чомусь ми про це…
Шаталова Галина Сергіївна - Одна з найзнаменитіших жінок лікарів в Росії і країнах СНД, вона кандидат медичних наук,…
У цієї пари не існує таємниць. Вони вміють прощати один одного і вірять в те, що навіть якщо роблять іноді боляче, то…
Не секрет, що завдяки фахівцям в області медицини відбулося багато відкриттів. Причому, багато хто з них рятували життя…
Олексій Галкін стверджує, що сода в лужному оздоровленні організму, дуже важливий мікроелемент, який можна не боятися…