Лляна олія для обличчя: способи застосування, відгуки жінок
Масло з насіння льону має здатність прискорювати регенеративні процеси, стимулюючи поділ клітин епідермісу, внаслідок…
Масло, яке отримують з лляного насіння, по праву можна віднести до незамінних продуктів для здоров`я. Його профілактичні, лікувальні, цілющі властивості дуже різноманітні. Треба відразу сказати, що по-справжньому корисним є тільки масло, отримане з високоякісного насіння методом холодного пресування. В очищеному вигляді воно марно.
Джерело жирних кислот, які для людини незамінні, речовини, що володіють високою протиракову активність - цього вже достатньо, щоб лляне масло з`явилося на вашій кухні. А тепер про все докладніше.
1. Профілактика і лікування захворювань кровоносної системи
Якщо в щоденному меню присутній масло насіння льону, приблизно на 40% знижується ризик розвитку інсульту. Лляна олія зарекомендувало себе як дуже дієвий натуральні ліки для боротьби з шкідливим холестерином. Воно сприяє розрідженню крові і нормалізації тиску, лікує хвороби серця і варикозне розширення вен.
2. Здоров`я шлунково-кишкового тракту і лікування ожиріння
Масло лляного насіння допомагає при гастритах, запаленні стравоходу, дуоденітах, виразці шлунка, а також застосовується для поліпшення функцій підшлункової залози і лікування захворювань прямої кишки.
Лляна олія ефективно при ожирінні і порушенні обмінних процесів.
3. Здоров`я видільної системи
Жирова дистрофія печінки, цироз, гепатити, жовчокам`яна хвороба, холецистит, захворювання сечовивідних шляхів (уретрити, цистити, пієлонефрити та ін.) - При всіх цих недугах надзвичайно ефективно лляне масло.
4. Проти застуди і стресу
Масло насіння льону заспокоює, що дуже важливо в боротьбі зі стресами, що всюди нас супроводжують, знімає запалення, прибирає алергічні реакції, допомагає при ангінах, бронхітах, пневмоніях, астмі, туберкульозі, є хорошим протикашльовим, обволакивающим і відхаркувальний засіб.
5. Здоров`я шкіри і суглобів
І тут лляне масло - прекрасний лікар. Воно справляється із запаленнями в суглобах і хребті, лікує ревматизм, псоріаз, екзему, гнійні рани, променеву хворобу, пухлини, забиті місця, фурункули, тріщини шкіри, синці, бородавки, мозолі.
6. Жіноче здоров`я
Виявляється, що у вигляді тампонів екстракт лляного насіння надає протизапальний, обволікаючий і репаративний ефект при гінекологічних захворюваннях. А щоденне споживання масла з лляних насіння знижує ризик розвитку онкології.
Щоб включити в своє меню лляне масло, людям з серйозними проблемами зі здоров`ям потрібно узгодити це питання з лікарем. А в харчуванні абсолютно здорових людей воно має бути обов`язково присутня.
Користь лляної олії від журналу «f-Journal.Ru» - 2 столові ложки в день - і ви захищені від безлічі небезпечних хвороб, при цьому зір поліпшується, шкіра оздоровлюється, імунітет зміцнюється. Вибирайте кращий захист для свого здоров`я і будьте активні і життєрадісні кожен день!
Масло з насіння льону має здатність прискорювати регенеративні процеси, стимулюючи поділ клітин епідермісу, внаслідок…
Чудові якості лляної олії знайшли застосування в косметології. Воно живить, зволожує і, найголовніше, регенерує…
Лляна олія - Одне з найбільш корисних і цілющих рослинних масел, проте довгий час в Росії про нього не було чути. У…
Відео: Льняні насіння, лляне масло: користь, лікувальні властивостіЛляна олія набуває останнім часом все більшої…
Відео: Льняна олія. Продукт-захисникРаціон вагітної жінки відрізняється від звичайного, адже її організм подвійно…
Серед всіх рослинних масляних екстрактів масло з насіння льону отримує пальму першості. Про його користь для людського…
У лляної борошні містяться: Омега - 3, вітамін Е, харчові та слизові волокна, білок, калій, цинк, лігнано або…
Незаслужено вилучене з виробництва через дорожнечу на початку минулого століття, зараз лляне масло, буквально,…
Напевно, немає людини, яка б не чула б про користь льняного масла, особливо для стану волосся. Але в своєму складі воно…
Це масло відрізняється безліччю цінних властивостей, визнаних і народної, і офіційною медициною. Воно забезпечує…
Кухня сироїдів не обходиться без жирів рослинного походження, в цій якості вживаються рослинні олії холодного віджиму.…
Наявність в складі лляної олії комплексу вітамінів і ненасичених жирних кислот, які надають позитивний вплив на…
Олія лляна відомо тим, що завдяки своїм омега ненасиченим кислотам, воно впливає на весь організм зсередини,…
У косметології лляне масло використовується давно. Про його лікувальний вплив на волосся, шкіру і здоров`я в цілому…
Льон - всім відома рослина, з якого виробляють чудову за своїми властивостями тканину. Всі її знають, люблять і з…
Ще в давні часи стало відомо про користь лляного насіння. Перші відомості про навмисне вирощуванні лляного насіння як…
Саме льон - одна з перших культур, що з`явилися в на землі Росії. Наші предки завжди шанували його, а жителі Сходу…
Лляне насіння - застосування якого відоме своєю корисністю з давніх часів. Ще з давніх-давен його застосовували в їжу і…
Насіння є чудовою добавкою до нашого раціону. Ті зерна, які годяться людині в вживання, постачають нас додатковим…
Відео: Чистка кишечника в домашніх умовах насінням льонуНа сьогоднішній момент існує маса причин виникнення запору у…
Пам`ятайте з дитинства: «ложечку за тата, ложечку за маму&hellip- », і на столі - тарілка, повна…